Pentru informatii suplimentare | Suna la: 0746.56.44.57 (L-V: 09-15)

Conceptia grafica poate sa fie trimisa de catre Dvs. sau poate fi redactata de graficienii nostrii.


1. Ne trimiteti grafica gata facuta. In acest caz trebuie sa respectati anumite criterii de prepress. Formatul documentului trimis poate fi: PDF, TIFF, PSD, EPS, AI, CDR. Rezolutie: 300 DPI. Modul de culoare folosit (inclusiv pentru imaginile din document): CMYK - Fonturile trebuiesc convertite la curbe. Culoarea textului sau a liniilor fine negre trebuie sa fie negru K, cu overprint, nu negru din CMYK. Bleed de 2 mm pe fiecare latura: in jurul promocardului trebuie sa existe o margine exteriora de 2 mm, pentru taiere.(Dimensiunea machetei grafice este de 78x109 mm)
Dimensiunea finala este de 74x105 mm. Textul de pe bloc notes este indicat sa nu depaseasca suprafata de 64 x 95 mm adica sa fie pozitionat la minim 5 mm de margine.


2. Echipa noastra realizeaza grafica. Daca nu aveti un grafician agreat va punem la dispozitie echipa noastra de designeri, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Dvs ne trimiteti datele prin e-mail iar noi va garantam un promocard cu o grafic─â atractiva si mesaj usor de perceput. Tarife garfica - Block Notes - 50 lei+tva