Salut | I-ti multumim ca ne vizitezi siteul

Cartile de vizita produse de noi reprezinta o calitate superioara fata de cartile de vizita existente momentan pe piata romaneasca.

De ce? - Fiindca noi nu LISTAM, noi TIPARIM.

Cartile noastre de vizita sunt tiparite pe un aparat tipografic offset, modern. Tiparul color fata/verso pe carton dublu cretat, lucios, de 300 gr/mp, rezulta o carte de vizita mult mai eleganta decat cele listate. Finisarea prin lacuire UV confera produsului finit o rezistenta sporita si un aspect ireprosabil.

Comanda minima: 500 buc la pretul de 125 lei+tva. Acest pret de 0.25 lei/buc pentru o carte de vizita (90 x 50 mm, tipar color, fata/verso) este mai mic decat pretul cartilor de vizita listate alb/negru pe o singura fata.

NOU: Carti de Vizita cu cod QR! Codul QR de pe Cartea de Vizita, printr-o simpla scanare, ajuta la accesarea rapida a unei pagini web, Facebook sau datelor de contact. Daca aveti o pagina web proprie sau doriti sa mediatizati pagina Dvs. de Facebook, noi va putem oferi Carti de Vizita cu cod QR generat pentru Dvs. Codurile QR de pe Cartile de Vizita tiparite de noi au cod QR permanent.

Apelati la noi cu incredere la noi si veti obtine cel mai mic pret pentru o calitate ireprosabila. Cum reusim? Simplu! Noi la fiecare transa tiparim pentru 24 clienti. Astfel costurile / client scad semnificativ, cat timp calitatea nu are de suferit.