Salut | I-ti multumim ca ne vizitezi siteul

Conceptia grafica poate fi trimis de catre Dvs. sau poate fi redactat de graficienii nostrii.

1. Ne trimiteti grafica gata facuta. In acest caz trebuie sa respectati anumite criterii de prepress. Formatul documentului trimis poate fi: PDF, TIFF, PSD, EPS, AI, CDR. Rezolutie: 300 DPI. Modul de culoare folosit (inclusiv pentru imaginile din document): CMYK - Fonturile trebuiesc convertite la curbe. Culoarea textului sau a liniilor fine negre trebuie sa fie negru K, cu overprint, nu negru din CMYK. Bleed de 2 mm pe fiecare latura: in jurul promocardului trebuie sa existe o margine exteriora de 2 mm, pentru taiere.(Dimensiunea machetei grafice este de 87x57 mm)

Dimensiunea cardului este de 85x55 mm. Partea personalizabila a cardului este de 80 x 50 mm. Cardul contine o margine alba de 2.5 mm pe fiecare latura.

2. Echipa noastra realizeaza grafica. Daca nu aveti un grafician agreat va punem la dispozitie echipa noastra de designeri, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Dvs ne trimiteti datele prin e-mail iar noi va garantam un promocard cu o grafic─â atractiva si mesaj usor de perceput.

Tarife garfica fata - PromoCard - 50 lei+tva
Tarife garfica fata/verso - PromoCard - 850 lei+tva